BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 19, 2011

hai wyn ..

firstly ekin minta maaf la  klo ekin tk dipadah wyn n eizzal mengenja dgn grk org,desprt . ekin nang x berniat mk kaco both of u .. ekin happy knnak anok pya .. ekin pun dah inbox dkat wyn hal nie .. tapi wyn makin menjadi nak tuduh ekin mcm nie .. knapa??kalau ekin jd wyn pun ekin akan mrh jgak .. tp benda nie kann dah sattle .. kalau nak kasi lebam sbelah biji mata ekin nie , sorry la , i wont let it happen easyly .. ekin pun da maruah .. so plz , boh mlobo glak bla mk kaka bout me .. ekin x cari gaduh .. ekin dah puas tolong kawan gadoh sampai masok kes polis .
so dont let it happen again .. dah beberapa hari ekin diam tgk pa analisis wyn kat ekin . rupanya mcm tu . eh 2 . time ekin couple dgn eizal bkankah eizal kantoi bwak mpuan lain ..tolong kawan dari poli . keluar rumah awal pagi ckp sama mama dia dia jumpa ekin tapi kenyataan ny tak.. chobiey eh .. mk minta maaf indah .. beging .. kalau dah banyak sangat alasan , ekin tak dpt nak kasi point .. thanks wyn .. make me like ths .. ekin jujur nak kawan dgn wyn tp mcm nie wyn buat kat ekin .. :)
btw , thanks wyn . thanks eizal .

0 comments:

even our relationship already gone,ill kept it as a sweet memory because i will always love you ❤

even our relationship already gone,ill kept it as a sweet memory because i will always love you ❤
miss u