BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 20, 2011

cyMah my gIrl

say hai to all my bloger friend .. mule2 ekin nak crita macam mana ekin knal dgn mpuan acak tk ..

kalau tak silap ekin , ada sambutan hari belia seluruh sarawak dia org menjelajah .. cun jelajah dkat mukah .. ekin boring bla habis jalan so ekin ajak MY DADY pergi tempat org jual makanan .. mmg cun jugak la time tue hati ekin tak snang coz relationship ekin dgn tuut tak brapa bgus .. ekin pun termenung di sudut jalan .. ada la sorang pompuan bertudung purpla tgk ekin je .. dlm hati ekin lain mcm jer .. so ekin jalan la .. then pompuan tue panggil nama ekin .. 'ekin' so ekin tgk la.. then dia tanya lg ekin .. tk ekin nk ?? yuph .. knak ??emember wit me ?? then ekin blur ekin jwb la knal jer ..even ekin xknal .. dia minta nno.hp .. then ekin pun bg la .. mlm tue , dier msg ngan ekin .. msg punye msg so both of we pun rapat .. sbenanya MY DADY da ckp kat ekin yang cymah nie kwn ekin dr kecil lg .. so ekin angguk2 geleng2 .. hehe .. cun la time ekin sakit slama seminggu .. pompuan nie td msg ngan ekin .. nk jumpa ekin .. siap pergi kdai ekin lg . malang sungguh nasib !! ekin dah berhenti kerja .. then dia tanya la . mana ekin .. ekin ckp la ekin sakit .. punyelah risau dia kat akin . then ekin ckp kat dia .. ekin nak g icu esok .. terpaksa .. then dia siap nak tolong papah ekin pergi icu tau .. sugguh sayang ekin dkat cymah .. syang sangat .. susah nak dapat kawan yang care mcm nie .. sjak 2 menjak nie , relationship ekin ngan tuut dah xda .. so kecoh la org kat fb nak tau pe hal .. NO COMMENT .. then cymah ckp tabah kan hati .. mungkin semua ni dugaan .. tp ,cymah pun single juga .. sabar k cymah .. maybe ini yang terbaik untuk menjadikan kita lebih matang tentang cinta ..ekin xnak tgk cymah sedih lg tau .. mau tgk cymah happy .. assalamualaikum ..

0 comments:

even our relationship already gone,ill kept it as a sweet memory because i will always love you ❤

even our relationship already gone,ill kept it as a sweet memory because i will always love you ❤
miss u