BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 12, 2011

tired to story all to my friend

hye all ..
malas nak cta panjang2 ..
ekin tak pernah nak burukkan ejal dpan kawan2 ekin mahupun dpan bf ekin skarang ..
just tindakan ajal b4 tk dah mlah ekin malu ..
ekin couple ngan ejal dolok tgal cinta .. 
bukan tgal harta ..
maybe ejal dapan buka mulut so ekin ddk diam .. no wonder ..
ekin tahu ejal pernah menjadi org yang pernah membahagiakan ekin .. ekin tahu ..
kwan2 ekin ada contact an ekin .. says about what going on ..
thanks my friend ..
one more thing .. untuk pengetahuan semua family,saudara mara ..
ekin tak pernah nak burukkan family eyjal .. ekin tak pernah nak merendahkan maruah dan martabat sebuah keluarga yang pernah beri ekin makan .. k ??boh salah sangka dalam ekin duduk dian kdaktok .. 
ekin pun tak pernah nak berniat pergi kuching ni nak cari jantan lain ..
ekin pergi kcg nak study ..
perlu ekin ulang ?? ekin dah brake an ejal slama 5 hari .. then bruk ekin crik laki lain ..
tidak ada kaitan ayat CURANG dalam hdup ekin ..
bukan niat ekin nak buat hati smua org sakit bla ekin cari yang lain .. 
tapi ini soal perasaan ekin sendiri ..
bila ekin rasa  seseorang itu tidak memerlukan ekin lagi , ekin akan pergi .. ekin tahu siapa ekin d mata masyarakat skarang .. amat hina .. tapi .. sehina-hina ekin , ekin tak kan nak memburukkan orang .. 
so if someone di antara korang nak tafsirkan ekin ni seorang yang terlalu hina .. go on .. ok ?yang penting korang puas dgn apa yang korang cakap di bulan ramadhan nie .. ekin tidak ada hak untuk menghalang dgn ketentuan yang terjadi ..

0 comments:

even our relationship already gone,ill kept it as a sweet memory because i will always love you ❤

even our relationship already gone,ill kept it as a sweet memory because i will always love you ❤
miss u